Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Pay It Forward 2015

Μέσα Γενάρη ήταν όταν πήρε το μάτι μου ένα κοινό ποστ που κυκλοφορούσε και μιλούσε για ένα κίνημα αγάπης κάτω από το hashtag #PayitForward. Η ιδέα ήταν της Αγγελικής από το Οι σκέψεις μου και ήταν η εξής: Για να δώσει μια θετική χροιά στο όλο αρνητικό κλίμα που επικρατεί δήλωνε πως οι πέντε πρώτοι που θα σχολίαζαν κάτω από το συγκεκριμένο post θα λάμβαναν κάποια στιγμή μέσα στον χρόνο μια μικρή έκπληξη από την ίδια. Μόνη προϋπόθεση, αυτά τα πέντε άτομα να το κοινοποιήσουν και να στείλουν και αυτά με την σειρά τους κάτι, (οτιδήποτε!), στα πρώτα πέντε άτομα που θα σχολίαζαν και αυτά σε άλλα πέντε και ούτω καθεξής δημιουργώντας έτσι μια αλυσίδα αγάπης. Μου άρεσε πολύ η ιδέα και όταν έπεσα πάνω στο post της Αθηνάς από το Craft Cook Love συμμετείχα αμέσως! 

Έκανα λοιπόν και εγώ με την σειρά μου την κοινοποίηση και είχα τα πρώτα μου πέντε άτομα! Ζήτησα αμέσως τις διευθύνσεις τους με σκοπό να το ξεχάσουν και να μην έχουν ιδέα πότε θα τα λάβουν- και μάλλον το πέτυχα- αφού η γλυκιά Μαρία με ρωτούσε από που και ως που η κίνηση και πως βρήκα την διεύθυνση της!! Έπειτα αποφάσισα πως τα δωράκια θα τα στείλω όλα μαζί, όπως και ότι θα είναι όλα ίδια. Και φυσικά χειροποίητα. Και τι άλλο να σκεφτώ από την φράση που με χαρακτηρίζει περισσότερο από όλες;; 





Έφτιαξα λοιπόν τα πακετάκια μου και τα έστειλα με πολύ ανυπομονησία για τις αντιδράσεις των παραληπτών. Μέχρι στιγμής έχω ενημερωθεί ότι έχουν παραλάβει το δωράκι τους τα δυο κορίτσια, ενώ έχω καθυστερήσει η ίδια να στείλω το τελευταίο! Θα γίνει όμως και αυτό από βδομάδα... (ακούς Ανθούλα;!) 


Και μην ξεχνάτε, ναι; Πάντα- μα πάντα- μετά την καταιγίδα ακολουθεί το ουράνιο τόξο!! 


6 σχόλια:

  1. Όντως Γιάννα μου, το πέτυχες διάνα! Προσωπικά (όπως σου έγραψα σε μνμ) το είχα ξεχάσει εντελώς...δεν πήγε καν το μυαλό μου ότι το δωράκι ήτα από το κίνημα αγάπης "PayitForward"! Σ'ευχαριστώ πολύ το δωράκι σου το τοποθέτησα στην κουζίνα μου, ώστε καθημερινά να μου θυμίζει το αισιόδοξο αυτό μήνυμα! φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα! Χαίρομαι που σου άρεσε τόσο ώστε να το τοποθετήσεις κάπου που θα το βλέπεις καθημερινά! Φιλιά πολλά πολλά πολλά!

      Διαγραφή
  2. Σε ευχαριστώ πολύ Γιάννα μου για το δωράκι σου!!! Μου έφτιαξε τη μέρα μου! Αυτό δεν είναι και το νόημα άλλωστε;; Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι πολύ όμορφο το μήνυμα. Και είναι τόσο αλήθεια. Πάντα μετά την καταιγίδα βγαίνει ουράνιο τόξο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή