Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Speedy Gonzales στο σαλόνι μου!

Ότι μόλις 26 μέρες αφότου έκανε το μαιμουδάκι τα πρώτα του βήματα, 14 παρακαλώ (χεχε), θα έλεγα έντρομη "Μην τρεεεεέχειειειεις"... ε, δεν το περίμενα! 

Κι όμως έγινε και αυτό! 

Αυτά τα τοσοδούλικα πατουσάκια πάνε σφαίρα... Και όταν πάει να πέσει, τότε το φέρνει σε κύκλους, όπου τον βγάλει, προκειμένου να μπαλατζάρει και να βρει και πάλι την ισορροπία του...! 

Είναι τόσο μα τόσο αστείος... 

Έτρεμα που το σπίτι μου ήταν σε διάφορα επίπεδα με πολλά σκαλοπάτια, μα άδικα... Αυτός προσαρμόστηκε και ανεβαίνει και κατεβαίνει και τα σκαλοπάτια με περισσή άνεση! 

Τώρα πια θα πάρει και τα αγαπημένα του παιχνίδια αγκαλιά, και τα δυο τα χέρια γεμάτα και μπροστά στο στήθος του για να μπορέσει να τα μεταφέρει, και έστω και τρεκλίζοντας πάει στον προορισμό του! 

Και είπαμε εμείς πέφτουμε, χαμογελάμε και ξανασηκωνόμαστε... 

Όμως προσοχή στους επισκέπτες... Ο Speedy Gonzales κόβει βόλτες στο σπίτι μας... Το νου σας!! Μην μπλεχτεί στα πόδια σας και σας σωριάσει κάτω...! 

Εγώ μια φορά σας προειδοποίησα! 

https://www.facebook.com/toimerologiotismamasyiannas?ref=hl



2 σχόλια:

  1. Αχ αυτή η περίοδος είναι απο τις πιο υπεροχες και συγχρονως περιπετειωδεις περιοδους της ζωης ενος παιδιου και των γονιων του φυσικά:))) Καλα τρεχαματα μανουλα λοιπον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή