Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Ο Δημήτρης και το πλυντήριο ρούχων....

Ο Δημήτρης έχει μια βδομάδα που ξυπνά από τις 5 τα χαράματα. Με το ρολόι. (4 δοντάκια μαζεμένα ξεπετάει το αγόρι μου-φροντίζει να είναι σένιος για τα πρώτα του γενέθλια...)

Σηκώνεται όρθιος στη κούνια του- είμαστε κοτζάμ άντρες τώρα- απλώνει χεράκια και με λίγα κλαψουρίσματα απαιτεί να πάει στο σαλόνι να παίξει...

Αυτά είναι. Φτιάχνω το πρώτο καφέ της ημέρας με μισόκλειστα μάτια και προσέχω ανοίγοντας τα παντζούρια μην ορμήξει καμιά νυχτερίδα μέσα αφού ακόμα νύχτα είναι έξω! 

Πολλές ώρες απασχόλησης λοιπόν την ημέρα μπροστά μας αφού αυτή του η συνήθεια δεν έχει επηρεάσει τους ενδιάμεσους ύπνους του, κοιμάται όπως ακριβώς κοιμόταν απλά λιγότερο το βράδυ...

Πέρα λοιπόν από τα παιχνιδάκια μας, αφού το νοικοκυριό δεν σε περιμένει, τον αφήνω να εξερευνά πάντα το σπίτι και τους χώρους όπου βρίσκομαι κάθε φορά. (Όχι βέβαια ότι μπορώ πλέον να τον περιορίσω...) 

Το πλυντήριο ρούχων το είχε βάλει στο μάτι μήνες τώρα- από τότε που δεν ήταν στο χέρι του για που θα "σάλπαρε" κάθε φορά- και φυσικά είναι πάντα ο αγαπημένος του προορισμός. 

Τώρα όμως που σηκώνεται και αεράτος, δεν περίμενα ποτέ πως θα χρησιμοποιούσα τόσο νωρίς την επιλογή Child lock. Και όμως έγινε και αυτό!! 

Και ο Δημήτρης κυνηγά να πιάσει τα ρούχα που στριφογυρίζουν και παθαίνει ντελίριο ενθουσιασμού! 

Αχ μαιμουδάκι- αχ!! Θα με τρελάνεις! 

https://www.facebook.com/toimerologiotismamasyiannas



7 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ζουζουνάκι σου δεν αφήνει τίποτα όρθιο ε; Η Μαρία δεν ασχολιόταν καθόλου με τις συσκευές. Είχε μανία τα συρτάρια της κουζίνας. Είχαμε δοκιμάσει 3 διαφορετικούς μηχανισμούς και βρήκε όλους πώς να τους ανοίγει... Μας αρέσει όμως, δεν μας αρέσει; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχα Τα μαϊμουδάκια μας είναι όλα ένα κι ένα! Μα, με τι κολλάνε, ε; Η μικρή μου πάντως, γίνεται πολύ επικίνδυνη, έχει κι άλλα extreme hobbies. Σκαρφαλώνει σε έπιπλα, χοροπηδάει από ένα σημείο σε ένα άλλο κι άλλα τέτοια...μαϊμουδίστικα! Τα φιλιά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να περιμένω πολλά καρδιακά επεισόδια δηλαδή ακόμη ε;;;

      Διαγραφή
  4. Αυτό το πλυντήριο είναι μανία μεγάλη!
    Αλλά και τα συρτάρια της κουζίνας, οι ντουλάπες των δωματίων μας, οι καναπέδες, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή