Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Μαιμουδάκι μηνών...8!

Σήμερα κλείνουμε 8 μήνες που είμαστε μαζί. Γίνεσαι 8 μηνών. Έχεις "μηνογενέθλια"! Ας κάνουμε τη καθιερωμένη μας αναδρομή να δούμε πόσο μας τρέλανες και αυτό το μήνα....

Είσαι 8200 και 71 πόντους.

Έφαγες για πρώτη φορά αυγό και αρνί. Σου άρεσαν πολύ και τα δυο. Πλέον τρελαίνεσαι για τα φρούτα και ανυπομονείς να τα φας! Μια μέρα που είχαμε πάει βόλτα είπα να πάρω μαζί μου ένα δείγμα που είχα έτοιμης φρουτόκρεμας για να μην κουβαλάω το θέρμος αλλά εσύ είχες άλλη άποψη... Με το ζόρι έφαγες λίγο από την ακρούλα στο κουτάλι και μετά σφράγισες πεισματικά το στόμα σου. Δεν σε αδικώ, δεν είχε ωραία γεύση. Σου υπόσχομαι πως δεν θα το ξανακάνω. Ξεκίνησες να πίνεις και χυμό πορτοκάλι. Στην αρχή ξινίζεις τα μουτράκια σου, μετά όμως δεν σταματάς με τίποτα! Εξακολουθείς να πίνεις το νερό και την πορτοκαλάδα σου από το κουτάλι. Το ποτηράκι σου, ούτε να το δεις! Το γάλα εξακολουθεί να είναι το αγαπημένο σου γεύμα με διαφορά. 


Ξεμύτισε το πρώτο σου δοντάκι!! Το κάτω αριστερά και δείχνει να βγαίνει στραβό!! Τώρα όποτε βάζεις παιχνίδια στο στόμα σου ακούγεται και "τακα" "τάκα"  από το δόντι! Είναι πολύ αστείο!! 

Γυρίζεις σαν σβούρα, από ανάσκελα μπρούμυτα και τούμπαλιν όλη την ώρα!! Δεν μπορείς να μπουσουλίσεις ακόμη, οπότε γυρίζεις γύρω από τον εαυτό σου όπως εγώ όταν οδηγώ αυτοκινητάκι στο λούνα παρκ!! Μπουσουλάς ωστόσο προς τα πίσω!! Κάθεσαι μόνος σου για μερικά λεπτά πριν πέσεις με τα μούτρα στο πάτωμα! Σου αρέσει να παίζεις με τα πάντα! Τα πάντα όμως! 

Εκτός πλέον από τη πιπίλα σου, χρειάζεσαι και ένα πανάκι που να μυρίζει γαλατίλα στα χέρια σου για να κοιμηθείς. 

Εξακολουθείς να θες το χρόνο σου με τους τρίτους. 

Το μπάνιο σου αρέσει πλέον τόσο πολύ που κλαις για κάμποση ώρα μόλις σε βγάλουμε. Γενικά έχεις αρχίσει να δείχνεις τη δυσαρέσκεια σου όταν δεν σου κάνουμε το χατίρι, κλαίγοντας γοερά και χτυπώντας τα πόδια σου όλο νεύρα! Αντιδράς πλέον στο τόνο της φωνής μας. Χαμογελάς στα γλυκόλογα όλο νάζι, σουφρώνεις τα φρύδια σου στον απότομο τόνο φωνής και αν σου φωνάξουμε βάζεις τα κλάματα! 

Τα αγαπημένα σου τραγούδια είναι "Ο ποντικός" και το "Comeback" (αν είναι δυνατόν!)

Τρελαίνεσαι για σαπουνόφουσκες. 

Μας τραβάς τα μαλλιά, μας δαγκώνεις το πηγούνι, κάνεις φυσαλίδες διαρκώς με το σάλιο σου, (το νερό αλλά και με το φαγητό!!), χτυπάς τη πιπίλα σου στα κάγκελα στης κούνιας και "ξύνεις" με τα νυχάκια σου ΟΛΕΣ τις επιφάνειες! Κάνεις ότι κοιμάσαι πάνω μας ώστε να απολαύσεις την αγκαλιά και μόλις πάμε να σε αφήσουμε κάτω αρχίζεις τα γελάκια! Βασικά νομίζω πως έχεις αρχίσει να μας δουλεύεις ψιλό γαζί. 

Κοιμάσαι ακόμα στο δωμάτιο μας και τα μεσημέρια οπωσδήποτε στο κρεβάτι μας αγκαλιά. Δεν έχω ιδέα πως να κάνω τη μετάβαση στο δικό σου δωμάτιο. 

Λες μπα μπα, μα μα, πα πα, μαμ, μιαμ, αμ, και δειλά δειλά για για. Κουνάς τα χείλια σου διαρκώς ακόμα και άηχα. 

Γελάς πλέον με τα πάντα, ακόμα και τα πιο κουλά! Σε πιάνει όμως αμέσως λόξιγκας- καημένο μου!

Το ωράριο του ύπνου σου έχει αποτρελαθεί. Κοιμάσαι πολύ λιγότερες ώρες με αποτέλεσμα να με έχεις ξεθεώσει! Μισή ώρα το πρωί, δυο ώρες το μεσημέρι, μισή το απόγευμα και το βράδυ στην καλύτερη των περιπτώσεων 6 ώρες. 

Αναρωτιόμαστε... πως αντέχαμε τη ζωή μας πριν από σένα;; Να σε χαιρόμαστε φατσόνι μας, να δούμε τι μας επιφυλάσσεις για αυτό το μήνα... 

https://www.facebook.com/toimerologiotismamasyiannas





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου